Miehittämättömän ilmailun erikoisosaaja

Banner
 

Asiakaslähtöisiä RPAS-asiantuntijapalveluita – Insta Airhow

Insta Airhow Oy tarjoaa miehittämättömän ilmailun (RPAS, Remotely Piloted Aircraft System) koulutusta, konsultointia ja operointia avaimet käteen -periaatteella.

Asiakkaamme saavat käyttöönsä henkilöstömme vankan ammattitaidon ja kokemuksen sekä kouluttamisen että vaativan operoinnin osalta.

Käynnissä on älykkään automaation, etäohjattujen robottien ja miehittämättömän ilmailun murros

Turvallisuuden ja tehokkuuden parantamisen lisäksi Insta Airhow:n tavoitteena on RPAS-järjestelmien käytön avulla avata asiakkaille uusia toimintamahdollisuuksia sekä luoda kilpailuetua, kasvua ja uusia työpaikkoja.

Autamme asiakkaitamme selvittämään, millaisia hyötyjä ja mahdollisuuksia miehittämätön ilmailu voisi tuoda heidän edustamilleen organisaatioille ja erikoisaloille. Insta Airhow:n asiakas saa asiantuntevan ja kokonaisvaltaisen RPAS-palvelun, olipa kyseessä järjestelmien käytön soveltuvuuden tai suorituskyvyn arviointi, alan vaativa koulutustehtävä tai kokonaisvaltaisena palveluna suoritettu operointi maalla tai merellä.

assignment
Tilaa RPAS-verkkokurssi!
message
RPAS-oppimisympäristö

Oppilaat kirjautuvat oppimisympäristöön omilla tunnuksillaan. Voit tutustua myös vierailijana.

 

RPAS-perehdytyskoulutus

Verkkokurssimme on ammatti-, harraste- ja viranomaistahoille tarkoitettu RPAS-koulutusmateriaali, jonka avulla valitset itse haluamasi ajan ja paikan opiskelullesi. Haluttaessa verkkokoulutukseen voidaan yhdistää myös käytännön lennätystoiminta tai skenaarioperusteinen simulaattoriharjoittelu.

Lue lisää!

RPAS-erikoiskoulutus

Järjestämme hyötykuormien käyttöön ja niiden tuottaman informaation hyödyntämiseen tarkoitettua RPAS-alan erikoiskoulutusta, jossa opettajina toimivat kunkin erikoisalan huippuasiantuntijat.

Lue lisää!

RPAS-konsultointi

Konsultointimme on eri RPAS-järjestelmien käytön soveltuvuuden ja suorituskyvyn arviointia sekä tarvittaessa testaamista. Autamme teknologiavalinnassa, vaatimusmäärittelemme ja räätälöimme kustannustehokkaat operointiratkaisut avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää!